Vii' Thevoice 09:D

Bästa jue ! e hemma hos Lii' nue och vi ska väll göra ngt supermysigt snart men idag var jag somsagt på thevoice med denna söta kissemiss aja vi kom ditt och så skulle vi gå och hitta Uffe i publiken sårt assåw men vi hitta honom den sötnosen :D
 
det tråkiga är ju att jag och Lii' inte är speciellt långa och inte såg ett skit från det stället ganska nära scenen :D
 och jag behövde gå på toa och Lii' me så då drog vi iväg till sådana dära skit mysiga toalleter jue ;)  såklart var det ju lång kö somf** och några turkar som glodde sönder oss en såg ut som en j**vla pippifågel eller skata hur man nu vill se det :D aja när vi stog där så började the voice mjaoouw på det och det körde igång med Darin som faktiskt inte e så dålig ;)
 
 aja jag och Lii' gick oc leta efter platser där man faktiskt såg ngt (efter toabesöket) och det blev på typ en trappa aja där stog vi ett tag och se så typ dansa vi mjaouw men så var det ett jävla fetto där som typ börja putt Lii' ner för trappan och skit :P cp och då kom det sig att vi börja snacka med några snygga killar så vi borde igentligen tacka det där fettot ! haha :P  aja när vi stog och byte nr och annat me snyggingarna så började jätte mkt folk röra på sig och sen kom alla springande imot en vi ba vah? och sen sa ngn BOMB! asså shiiiet vad vi sprang typ ngn hade liksom slängt en tårgasbomb in i publikhavet:S så det vart fett läskigt och vi sprang typ iväg fast sen messa vi med dom där killarna och så gick vi runt å stan ett tag me dom för att sedan åkat hemåt men det var iaf en riktigt kul kväll :D puss på den jue!!!!



luv me!! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0